OPERATIVNA STARTUP AKADEMIJA

Na podlagi poslovnih izkušenj, svetovalnega dela, predavanj, treningov in vlaganja v start-up-e je nastala Operativna StartUp Akademija (OSA), šola drznih podjetnikov. OSA združuje delavnice, predavanja, mreženje, treninge in  ostale dogodke, ki bodo pomagali mladim razbiti led in prodreti na svetovno tržišče.

Projekt Operativna StartUp Akademija je namenjen mladim in odločnim kadrom, ki bi želeli postati sami svoji »šefi«. Mentorji in predavatelji bodo poskrbeli za vso potrebno znanje in motivacijo, ki jo potrebujejo za začetek podjetniške poti,  investitorji pa bodo ponudili roko v finančnem svetu.  Namen Operativne StartUp Akademije je razširiti nabor pridobljenih kompetenc udeležencem, kar jim bo omogočilo hitrejše vključevanje na trg dela in posledično pripeljalo do ustanovitve novih podjetij, ki bodo ustvarjala dodane vrednosti ter nova delovna mesta.

Struktura projekta

Udeleženci bodo na Motivacijski delavnici, ki bo na vsaki fakulteti (možnost združevanja fakultet) podrobno izvedeli potrebne informacije o tem,  kako bo projekt potekal, katere teme bomo predelali in kdo so mentorji, predavatelji ter investitorji.

Delavnice ter predavanja bodo potekala enkrat tedensko, kjer bodo udeleženci dobili povratno informacijo in nadaljnja navodila.

Treningi so namenjeni premagovanju mentalnih ovir, kreirani pa so tako, da se posamezniku pokaže in dokaže, da lahko premaga samega sebe in meje, ki si jih postavlja. Treningi se bodo pričeli vzporedno z drugim delom delavnic in predavanj.

V vmesnem času bodo potekala tudi mreženja za pridobitev in izpopolnitev ekip.

Pitch bo sledil kot zadnji izmed dogodkov, kjer bodo ekipe predstavile napredek in vizijo številnim investitorjem mednarodnih razsežnosti.

Cilji projekta

  1. Udeležence peljati skozi proces graditve samozavesti in drznosti za globalne podjeme.
  2. Treniranja razmišljanja izven standardnih okvirjev.
  3. Treniranja vseh potrebnih veščin in pridobivanja znanj, ki so potrebna za mednarodno uspešno podjetje, katere šole in fakultete nimajo v svojih programih.
  4. Pripeljati ekipe do točke, kjer imajo dohodek iz prodaje izdelkov ali storitev.

OSA je za tiste mlade, ki želijo več in jih ni strah testirati svoje meje.  Želimo, da jim je svet izziv in posel igra.